Dina fans är viktiga

Om du har fans som gillar att följa dina framgångar så vill du gärna göra vad du kan för de ska vara nöjda. Då är det viktigt att du upprätthåller kontakten för att du inte ska förlora dem. Att kommunicera på rätt sätt är viktigt. Man kan få hjälp via nätet med att hålla kontakten vid liv och det finns massor av kanaler som kan hjälpa dig.

Instagram och Facebook

Ta reda på om dina fans och supportrar är aktiva på Instagram eller Facebook. Det är nämligen två kanaler som du kan använda dig av för att hålla en nära kontakt med dina fans. Både på Instagram och Facebook kan du prata med sina fans. Bilder är alltid ett spännande sätt att kommunicera på och lockar fler till att läsa det man har skrivit. På båda kanalerna kan du också lägga ut livesändningar, ett spännande sätt för dina fans att få veta vad du gör just i denna stunden.

Blogga

Men hjälp av en blogg skriver du inlägg och olika historier. Det blir som en digital dagbok av ditt liv där du kan lägga upp bilder. I en blogg kan du skriva lite längre inlägg som beskriver din dag eller en händelse som du vill dela med dig av.