Sminka dig som en popartist

Många av oss lyssnar gärna på pop och ser på alla de vackra artisterna som sjunger poplåtarna. Säkerligen har många av oss också önskat se ut som dem. För visst har även du stått i spegeln och mimat, dansat, och drömt dig bort någon gång?

Om så är fallet har vi några tips som kan hjälpa dig på traven för att uppnå den önskningen. Och de handlar allihop om smink.

Smink förändrar allt

Innan du påbörjar sminkningen är det viktigt att du förbereder med en fuktgivande ansiktskräm och sedan en primer. Detta hjälper din hy att se riktigt fräsch och slät ut, och det får även sminket att hålla bättre. Därefter är det dags för basen och här måste du vara väl medveten om vilken färg som matchar din hudton.

Efter basen är lagd, och din hy ser felfri ut, är det dags för contour och ögonsminket. Dessa produkter kan forma ditt ansikte och få dig att se ut som en riktig popstjärna.

Vårt viktigaste tips måste du dock ta dig an innan du påbörjar sminkningen. Det är att du handlar ditt smink på rätt ställe, så att du bara använder de bästa produkterna på marknaden.