För er som jobbar med ljud från scen

En av alla de inriktningar som finns med att vara scenarbetare är att jobba med ljud från scen. Vilket alltså innebär att du har ansvar för att det ljud som ska produceras på scen och att ge publiken en bra ljudupplevelse.

Arbete med ljud på scen

Arbetet brukar involvera att du använder olika typer av ljudutrustning. Som exempelvis mikrofoner, förstärkare, mixerbord och högtalare. Det kan också innebära att du ställer in olika ljudnivåer och arbetar med att få till en ljudkvalitet som ger ut det bästa ljudet.

I vissa situationer kan du också behöva göra ljudjusteringar för att ge publiken en bättre ljudupplevelse. Det är även viktigt att se till att alla ljuden från scen verkligen är i balans. Det kan innebära att du behöver justera ljudnivåer för olika instrument och sångare.

Beställ det du behöver online

Arbetet är med andra ord väldigt svårt och kräver mycket precision och uppmärksamhet. Därför gäller det att du har de bästa produkterna till hands för att underlätta ditt arbete så mycket som möjligt. På CDON finns alla möjliga produkter för ditt arbete med ljud på scen. Du kan enkelt beställa det du behöver och få det levererat.