Mysig och kreativ belysning i din musikstudio

Du kanske tänker att det enbart är ljudet som är viktigt i din musikstudio. Men det är faktiskt många fler faktorer än så som påverkar kreativiteten i en lokal och på en arbetsplats. Även belysningen är en mycket viktig faktor för att du ska trivas och känna att du får gjort det du önskar i din musikstudio.

Flexibilitet är viktigt

I en musikstudio är det viktigt med flexibel belysning. Ibland kommer du att vilja ha det mörkare och ibland ljusare. Om du exempelvis ska skriva är det viktigt att du har bra belysning som inte tröttar ut ögonen. Medan när du skapar kanske det är viktigare att kunna ha belysning som matchar stämningen och det sinneshumör du vill ha. Ljuset påverkar hur du mår och med hjälp av rätt belysning kan du skapa rätt sinnesstämning.

Beställ online för att hitta det du behöver när det kommer till belysning. Satsa på punktbelysning för att göra det så flexibelt som möjligt. Tänk på att även själva ljusarmaturen bör vara fin och kännas tilltalande. En lampa är en del av inredningen och kommer att påverka helheten i ett rum. Lägg därför lite extra krut på att fixa bra belysning i din musikstudio.